ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ

Το κτηνιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη 49, σε έναν ιστορικό χώρο, ο οποίος άλλοτε αποτελούσε κατοικία του συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Πρόκειται για έναν χώρο υψηλής αισθητικής, άρτια εξοπλισμένο και οργανωμένο, που καλύπτει κάθε ανάγκη τόσο, των παραγωγικών ζώων όσο και των κατοικίδιων.

Στο κτηνιατρείο λειτουργούν τα εξής τμήματα:

  • παθολογικό,
  • χειρουργικό,
  • οδοντιατρικό,
  • δερματολογικό,
  • τμήμα βραχείας νοσηλείας και φιλοξενίας των ζώων
  • φαρμακείο μικρών και παραγωγικών ζώων.

Λειτουργεί επίσης τμήμα καλλωπισμού (pet beaute-spa) σε κατάλληλο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς μας φίλους. Διαθέτει κομμωτήριο και μπανιέρα για κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα, περιποίηση. Όλες οι υπηρεσίες στο τμήμα του καλλωπισμού γίνονται χωρίς ηρέμηση του ζώου εκτός εάν είναι απόλυτα απαραίτητο. Στόχος πλέον είναι η υγεία, αλλά και η καθαριότητα, καθώς και η προσεγμένη εμφάνιση των κατοικίδιων.

Στο εμπορικό τμήμα του κτηνιατρείου, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη pet, τροφές, αξεσουάρ, σαμπουάν, είδη ένδυσης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές .

Πραγματοποιούνται συμβουλευτικές επισκέψεις και εμβολιασμοί σε μονάδες παραγωγικών ζώων, καθώς και κατ’ οίκον επισκέψεων για τα ζώα συντροφιάς.

Αντιμετωπίζονται προβλήματα διαταραχών συμπεριφοράς (σε συνεργασία με ειδικούς).

Υπάρχει η δυνατότητα διανομής τροφών και αξεσουάρ με ένα τηλεφώνημα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει εύκολη πρόσβαση και ιδιωτικό parking πίσω από το  κτηνιατρείο.